Voksne

I praksis trænes her i små tilrettelagte grupper på holdet, hvor der ligges vægt på den enkelte elevs færdigheder og kompetencer såvel som gruppens samlede potentiale.

Individuelt tilrettelagt

I praksis trænes her i små tilrettelagte grupper på holdet, hvor der ligges vægt på den enkelte elevs færdigheder og kompetencer såvel som gruppens samlede potentiale. Dvs. at træningsintensiteten øges alt efter hvilket niveau man befinder sig på. Dai Ki Hakus instruktører har øje for den enkelte elev, så der er en særlig opmærksomhed og et stort nærvær knyttet til undervisningen.

 Man vil møde mange forskellige mennesker og måske få nye kammeratskaber eller nogen at træne med.

Alsidigt og unikt

Det er aldrig for sent at begynde hos os, da Dai Ki Haku er en meget alsidig kampform og derudover er vi meget omhyggelige med at matche grupperne så alle får mest muligt ud af undervisningen. Dette betyder at man som elev får unik undervisning.

Man er også meget velkommen til at komme nogle stykker og få den mulighed at blive trænet sammen i undervisningen og dermed også fortsætte med at øve sammen udenfor Dojoen og Klubben.

Læs mere om Dai Ki Haku og hvad det kan gøre for dig her.

Du kan finde den afdeling som er tættest på dig her, hvis du har lyst til at komme og være med. Det er gratis de første 2 gange.
Viborg
Randers
Aarhus

Priser:

850 kr. for 3 mdr.

Der er ingen indmeldelsesgebyrer, ingen ekstra udgift til en hovedorganisation og alle gradueringer og gradueringsmærke er gratis. Eneste ekstra udgift kan være til lejre/seminarer/workshops, men det er noget man melder sig til udover normal undervisning og er et ekstra tilbud som afregnes ved tilmelding til dette. Der er ingen krav om deltagelse i dette.