Kampsport vs kampkunst

Der er ingen tvivl om at Dai Ki Haku er kampkunst. Dai Ki Haku er blevet grundlagt ud fra tanken om at vi skal lære at forsvare os selv med hele vores krop og sind.

Der er ingen tvivl om at Dai Ki Haku er kampkunst. Dai Ki Haku er blevet grundlagt ud fra tanken om at vi skal lære at forsvare os selv med hele vores krop og sind. Alt vi får i hænderne, alt vi oplever, alt vi er. At man gennem livet kan finpudse sine individuelle skills. Det er en personlig udvikling og man dygtiggør sig for højst sandsynligt aldrig at komme til at bruge det. Det giver mening fordi man vokser som menneske og kan bruge det man lærer i livets skole.

Kampsport er per definition en sport, hvor man dyrker konkurrencen for at vinde over andre. Egentlig kan det siges så kort. Ofte ser man at det klinger hult, at det nemlig bliver den næste konkurrence der overskygger alt. Det påvirker måden man træner på og det er ikke altid det mest givende at træne sig op til at vide hvor man skal slå eller sparke bare for at få point i en konkurrence. Det er ikke sikkert de samme ting vil virke i virkeligheden overfor en given modstander.

Grundlæggeren af Dai Ki Haku har været på Danmarks landshold i karate og har kæmpet konkurrencer på højt plan, men han manglede noget. Dai Ki Haku er derfor lavet ud fra en holistisk tankegang.

Grunden til at du kan finde ordet kampsport her på siden, er ganske enkelt fordi at Google vægter kampsport højere end kampkunst, da de fleste ikke kender forskellen søger de derfor kampsport. Så du ville højest sandsynligt ikke have fundet os på nettet, hvis ikke vi havde skrevet kampsport og det ville have været synd for dig. Så velkommen til sitet. Nu er du det rigtige sted.