Shihans bog

Et liv med kamp udkom officielt i marts 2011 på dansk og i august 2011 på engelsk. Den kan købes i boghandlen eller gennem klubberne.

Et liv med kamp udkom officielt i marts 2011 på dansk og i august 2011 på engelsk.

Uddrag af lektørudtalelse: (hele udtalelsen findes på netpunkt.dk i følge lov om ophavsret er det kun lovligt at gengive en del af lektørudtalelsen)

”SKØ formidler sin passion for kampkunst forbilledligt. Og det at kæmpe har tydeligt vist fulgt ham altid. Han fortæller levende fra barndommen, hvor fx kattedyrs måde at bevæge sig på inspirerer, der er fx også drengen fra Australien, som mestrer en “flyvende japaner”. Og forfatterens sejrrige kamp mod skolens største dreng “Kampen mod store Kim”. Vejen mod en selvudviklet kampkunst går fx via karate, titel som danmarksmester i 1980, og sort bælte i 1981. Bogen er fyldt med anekdoter, vejledninger om Dai Ki Haku, råd om kampkunst og af livsvisdom. Det mentale og det fysiske som en slagkraftig stærk helhed”

af lektør: Carsten Güllich-Nørby

Uddrag fra bogens bagside:
Skrevet af Have Kommunikation
Lær hvordan du kan udvikle dig personligt og slå igennem i din træning og i dit liv. Dette er en bog for dig som skal igang med kampkunst, ønsker at udvikle din kampkunst yderligere eller for dig som endnu ikke har fået den tanke at du skulle i gang med sådan noget.

Kampkunst er personligt udviklende på mange niveauer. Shihan Ørum indbyder dig til en nyskabende, enkel og logisk vej, som vi alle kan lære meget af. Han gør denne bog til et budskab om at søge sandheden i sig selv frem for alle andre steder Bogen kan købes hos boghandleren eller i klubberne.