Børn 6-14 år

Dai Ki Haku børnetræning er baseret på det samme sæt værdier som voksentræningen, men i børnehøjde. Opmærksomhed og nærvær er fundamentet for undervisningen – ingen bliver overset.

Holdene er inddelt efter alder som følger: 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år. På de yngste hold foregår meget af træningen i leg, men senere stiger intensiteten. Når børnene er blevet store og nærmer sig 15 år, finder en gradvis oplæring sted i forhold til blive klar til voksentræning.

Børn bliver stærke når de træner Dai Ki Haku, men de lærer samtidig at bruge deres styrke med fornuft, respekt og omsorg for de mindre stærke. Mobning forekommer ikke i Dai Ki Haku. Børnene får en ekstra stabil platform, hvilket giver en særlig tryghed.

Vi lægger vægt på flid, sammenhold og kampånd, og der findes i den forbindelse et separat gradueringssystem, som er udviklet specielt til børnetræning. Børnene rustes ikke bare i forhold til selvforsvarssituationer, men udvikles til at møde alle livets prøvelser med åbent sind og oprejst pande.

Naturen inddrages i høj grad og børnene inspireres til at spise og drikke sundt. Stort set alle Dai Ki Haku instruktører har selv børn, og har erfaring i at undervise børn. Dai Ki Haku børnetræning er også meget velegnet for børn med særlige behov. Det kunne være ADHD, andre lign. diagnoser, lettere fysiske handicaps m.m.

Vi har opmærksomhed, overskud og erfaring i at varetage disse børn. Dai Ki Haku børnetræning stimulerer hjernens halvdele, påvirker motorikken, giver ro og overskud, styrker koordinationen og koncentrationen m.m. Vi vægter god forældrekontakt og et højt informationsniveau. I forbindelse med tilmelding og start anbefaler vi, at det er forældrene som tager kontakt til os, så vi kan få en snak, inden barnet deltager i sin første Dai Ki Haku træning.