Børn 6-14 år

Dai Ki Haku børnetræning er baseret på det samme sæt værdier som voksentræningen, men i børnehøjde. Opmærksomhed og nærvær er fundamentet for undervisningen – ingen bliver overset.

Dai Ki Haku børnetræning er baseret på det samme sæt værdier som voksentræningen, men i børnehøjde. Opmærksomhed og nærvær er fundamentet for undervisningen – ingen bliver overset. Det kan vi kun, fordi vi har mange instruktører på. Vi underviser børnene i små grupper på holdene, båden måde bliver undervisningen målrettet de elever der er i gruppen på en individuel måde.

Holdene er inddelt efter alder som følger: 6-8 år, 9-11 år og 12-14 år. På de yngste hold foregår meget af træningen i leg, men senere stiger intensiteten. Når børnene er blevet store og nærmer sig 15 år, finder en gradvis oplæring sted i forhold til blive klar til voksentræning.

Børn opbygger en mental styrke, når de træner Dai Ki Haku. De lærer samtidig også at vise respekt overfor andre og sig selv. At tage ansvar for de yngre som man kender det fra et mentor-mente program eller en familie. At man passer på hinanden og hjælper hinanden. Man er ikke imod hinanden. Derfor er mobning sjælden i Dai Ki Haku, skulle der være noget tager vi hånd om det med det samme. Børnene får en ekstra stabil platform, hvilket giver en særlig tryghed.

Vi lægger vægt på flid, sammenhold og kampånd, og der findes i den forbindelse et separat gradueringssystem, som er udviklet specielt til børnetræning. Børnene rustes ikke bare i forhold til selvforsvarssituationer, men udvikles til at møde alle livets prøvelser med åbent sind og oprejst pande.

Naturen inddrages i høj grad ved at vi træner ude det vi kan. Alle vores klubber ligger tæt på naturområder, parker eller vand. Børnene inspireres også til at spise og drikke sundt. Alle måltider på lejre etc. er økologiske og sunde. Der findes ikke junkfood her.

Stort set alle Dai Ki Haku instruktører har selv børn, og har erfaring i at undervise børn. Dai Ki Haku børnetræning er også meget velegnet for børn med særlige behov. Det kunne være ADHD, andre lign. diagnoser, lettere fysiske handicaps m.m.

Vi har opmærksomhed, overskud og erfaring i at varetage disse børn. Dai Ki Haku børnetræning stimulerer hjernens halvdele, påvirker motorikken, giver ro og overskud, styrker koordinationen og koncentrationen m.m. Vi vægter god forældrekontakt og et højt informationsniveau. I forbindelse med tilmelding og start anbefaler vi, at det er forældrene som tager kontakt til os, så vi kan få en snak, inden barnet deltager i sin første Dai Ki Haku træning.

Kontakt os via den afdeling du tænker dit barn skal starte i eller direkte på shihan@daikihaku.dk

Du kan finde den afdeling som er tættest på dig her:
Viborg
Randers
Aarhus

Priser:

450 kr for 3 mdr.

Der er ingen indmeldelsesgebyrer, ingen ekstra udgift til en hovedorganisation og alle gradueringer og gradueringsmærke er gratis.

Eneste ekstra udgift kan være til lejre/seminarer/workshops, men det er noget man melder sig til udover normal undervisning og er et ekstra tilbud som afregnes ved tilmelding til dette. Der er ingen krav om deltagelse i dette.