Unge

Passer til dig

I praksis trænes i små grupper sammen på holdet, grupperne er aldersmæssigt bedst opdelt. Med den store aldersspredning for øje tilrettelægges disse grupper sådan at træningsintensiteten og det man skal lære passer til de enkelte grupper, såvel som, til hver enkelt elev. Også her holder vi øje med den enkelte elev og tilrettelægger undervisningen sådan at hver enkelt elev får det bedste mulige ud af træningen. Ganske enkelt passer træningen til dig. 

Sammenhold

Denne aldersgruppe kan typisk være med mange udfordringer både i træningen og i livet og det uanset alder. Her kan Dai Ki Haku være en platform for den enkelte elev. Her møder man andre unge, alle med forskellig baggrund, man kan få nye venner eller en makker til at træne med. Der er i det hele taget et stort sammenhold og fællesskab at hente i træningen.

Opbygger selvværdet

Mange unge har brug for at lære selvforsvar da det opbygger selvværdet og giver ro og koncentration til at gøre alle de andre ting som fylder i ens liv. Det giver selvfølgelig også styrke, energi og sundhed.