Unge

Træningen passer lige præcis til dig……

I praksis trænes i små grupper sammen på holdet og grupperne er aldersmæssigt bedst opdelt. Vi holder øje med den enkelte elev og tilrettelægger undervisningen sådan at hver enkelt elev får det bedste mulige ud af det.

Unge regnes fra 15 år til og med 24 år.

Passer til dig

I praksis trænes i små grupper sammen på holdet, grupperne er aldersmæssigt bedst opdelt. Med den store aldersspredning for øje tilrettelægges disse grupper sådan at træningsintensiteten og det man skal lære passer til de enkelte grupper, såvel som, til hver enkelt elev. Også her holder vi øje med den enkelte elev og tilrettelægger undervisningen sådan at hver enkelt elev får det bedste mulige ud af træningen. Ganske enkelt passer træningen til dig. 

Sammenhold

Som ung kan man have mange udfordringer i livet og det uanset alder. Her kan Dai Ki Haku være en platform for den enkelte elev. Her møder man andre unge, alle med forskellig baggrund, man kan få nye venner eller en makker til at træne med. Der er i det hele taget et stort sammenhold og fællesskab at hente i træningen.

Opbygger selvværdet

Mange unge har brug for at lære selvforsvar da det opbygger selvværdet og giver ro og koncentration til at gøre alle de andre ting som fylder i ens liv. Det giver selvfølgelig også styrke, energi og sundhed.

Læs mere om hvad Dai Ki Haku kan gøre for dig her

Du kan finde den afdeling som er tættest på dig, hvis du har lyst til at komme og være med. Det er gratis 2 gange.
Viborg
Randers
Aarhus

Priser:

650 kr. for 3 mdr.

Der er ingen indmeldelsesgebyrer og ingen udgifter til en hovedorganisation. Alle gradueringer og gradueringsmærke er gratis.

Lejr/seminar/workshops som tilbydes som ekstra frivilligt tilbud afregnes ved tilmelding til disse. Der er intet krav om deltagelse i disse.